ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κάλεσμα για την 1η Νοεμβρίου από: Πέλοτο (Ξάνθη), Ταξική Αντεπίθεση (Αθήνα), Συνέλευση Κατάληψης Παλιού Νεκροτομείου (Αλεξανδρούπολη), Δυσήνιο Ίππο (Πάτρα)

1η ΝΟΕΜΒΡΗ: ΜΕΡΑ ΤΑΞΙΚΗ – ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ

Δέκα χρόνια μετά την ένοπλη επίθεση ενάντια στα γραφεία του βορείου τομέα της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί οι νεοναζί Φουντούλης και Καπελώνης, φασιστικές παρακρατικές ομάδες επιχειρούν να επανεμφανιστούν στους δρόμους πραγματοποιώντας πανευρωπαϊκό κάλεσμα. Είναι ξεκάθαρο, άλλωστε, πως το τελευταίο διάστημα οι φασιστικές ομάδες αναδιοργανώνονται σε διάφορα επίπεδα οξύνοντας τη δράση τους σε βάρος αγωνιστών, προσφύγων και μεταναστών εργατών.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ

Δέκα χρόνια μετά, δεν ξεχνάμε και δεν συγχωρούμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτέμβρη 2013 στο Κερατσίνι. Δεν ξεχνάμε τις δολοφονίες του Σ. Λουκμαν, του Ζακ Κωστόπουλου, του P. Ziffle και τις εκατοντάδες δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος προσφύγων και μεταναστών. Ούτε τις δεκάδες επιθέσεις σε καταλήψεις, σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και σε αναρχικούς, αριστερούς και αντιφασίστες αγωνιστές.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ