ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

Ανακοίνωση για τον ξυλοδαρμό που υπέστη ο σύντροφος Γ. Δημητράκης στις φυλακές Δομοκού. Μπορείς να το κατεβάσεις σε μορφή pdf από εδώ.

Στις 24 Μαΐου 2021, ο αναρχικός Γιάννης Δημητράκης πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέσα στις φυλακές Δομοκού με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι. Η επίθεση προήλθε από παρακρατικούς μαφιόζους συγκρατούμενους του, με την πλήρη ανοχή της διεύθυνσης των φυλακών Δομοκού. Ενώ απέφυγε τον μεγάλο κίνδυνο από την απρόκλητη δολοφονική επίθεση, η διεύθυνση των φυλακών, με τις πλάτες του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ και της γ.γ. αντεγκληματικής πολιτικής Σοφίας Νικολάου, όχι μόνο προσπαθεί να θάψει το γεγονός (χωρίς να ενημερώσει καν τους οικείους του), αλλά τον στέλνει σε κελί απομόνωσης τη στιγμή που απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του συντρόφου είναι η πλήρης και συνεχής παρακολούθησή του σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης από ειδικούς γιατρούς και θεραπευτές.

Το έργο γνωστό. Το κράτος για άλλη μια φορά δείχνει τη σχέση του με τη μαφία, και το έργο που η δεύτερη επιτελεί. Από τα στημένα κατηγορητήρια μελών του Ρουβίκωνα ως ηθικούς αυτουργούς για τη δολοφονία αρχιμαφιόζου των Εξαρχείων, τον κρατικό ρεβανσισμό που δέχονται οι σύντροφοι Β. Σταθόπουλος και Π. Γεωργιάδης, το εξόφθαλμο βασανιστήριο του Γιάννη Δημητράκη και η λίστα να μην έχει τελειωμό. Ακολουθείται ξεκάθαρα μια πολιτική καταστολής και εξόντωσης οποιασδήποτε/οποιουδήποτε επιλέγει να οργανωθεί και να αντισταθεί στους κρατικούς σχεδιασμούς. Δεν θα τους περάσει.

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ